Kabar Terkini

Rachmaninoff Had Big Hands


This is a nice video which I found for quite sometime now.

Rachmaninoff had huge hands which spans one and a half octaves (+/- 27 cm), if I’m not mistaken. Igudesman and Joo parodied it nicely. Here is the video…

more on Rachmaninoff in wiki

more on Igudesman and Joo here

About mikebm (1163 Articles)
An arts journalist, a conductor, an educator, a young arts manager whose passion drove him to leave a multinational IT cooperation to study Arts Administration and Cultural Policy in London and went back to Indonesia to build the scene there.

7 Comments on Rachmaninoff Had Big Hands

  1. Beneran nih serius? no wonder notes in his songs are so difficult to reach…fiuhh

  2. kabarnya sih begitu… pokoknya super besar… kabarnya karena ia juga mengidap sindrom marfan… seperti kata wiki. jonathan larson yang komposer rent juga mengidap sindrom marfan.

  3. ngomong apaan si dia?

  4. Hallo, bianca.
    Setau gw dia ngomong nyampur bahasa inggris sama bahasa korea tapi sepertinya intinya sama….

    Rachmaninoff… (in Korean)… BIG HANDS….
    Me…. small hands……
    BUT only hands small…. hahaha
    (byk interpretasinya)

  5. lucu banget videonya!! sayang ni dua orang ke asia paling deket ke hongkong…coba ke sing & indo…ahahaha…

  6. iya tuh kenapa sih gak kesini2? hehehehe

    nanti gw bakal post video mereka yang lainnya…

  7. Does he have a BIG ‘tool’ too?😉😛

    What about you, Mike?

    hehehhehe

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. A Little Nightmare Music « walk on, with hope in your heart…
  2. Mozart Bond and Ave Astor Piazzolla « A Musical Promenade

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: